Naar boven

Head Kore Heren Ski's

Freeride just evolved 

ACTIE: Ontvang nu GRATIS SKISTOKKEN T.W.V. €24,95 bij aankoop van Head Kore ski's.

Head Kore is een ski die alles weghaalt dat je naar beneden zou kunnen trekken.

De Head Kore 93 is jouw toegangspoort tot een nieuwe wereld van freeride-avonturen. Het is een leuke ski en je voelt je thuis op piste of buiten de piste. En dankzij zijn lichte gewicht maakt het ook skitochten een leuke ervaring.

Als freeride jouw passie is, zal de Head Kore 99 je daarheen brengen. Het is gewoon de perfecte ski voor je off-piste-avonturen in het verse poeder. Toch is het ook een uitstekende performer op de geprepareerde pistes.

Head Kore banner

Meer over Head Kore

Waarom Head Kore
Lichtheid

De revolutionaire constructie is bekroond met een polyester-vlies in plaats van een standaard bovenlaag. Deze topless tech constructie resulteert in de lichtste ski in zijn categorie. Het triaxle-weefsel van de koolstoflaag zorgt voor extra torsiestijfheid voor ultieme reactievermogen en stevige grip.

Flotatie

De gesmolten tip en staart van de Graphene zorgen voor een vermindering en herverdeling van het gewicht door de ski heen. Het dunnere profiel verbetert de flotatie bij zachte sneeuw en maximaliseert de manoeuvreerbaarheid.

Control

Terwijl de schokabsorberende Koroyd de skiër nauwkeurige controle geeft over het variabele terrein, biedt de ski sterke torsiestijfheid en grote stabiliteit.