SEIZOENSUITVERKOOP I CASUAL WINTERJASSEN I Tot -50% korting op geselecteerde modellen
Sluiten
Naar boven

Gezinsvakantie naar Zweden met Yellow Family Gezinsbuilding

Yellow Family gezinsbuilding biedt een volledig verzorgde, 8-daagse (27 juli - 3 augustus 2019) kanoreis naar Zweden, speciaal voor gezinnen. De begeleiders (Lammie en Marijn) nemen gezinnen mee naar Värmland, voor een unieke ervaring in een van de mooiste gebieden in Zweden. We kanoën van eiland naar eiland, zetten een kamp op, maken vuur en bereiden hierop ons eten. Geniet van de vrijheid, stilte en rust om je heen. Slaap onder een prachtige sterrenhemel, in een tent of in een hangmat. Word wakker van de zonsopgang boven het enorme meer. Het wordt een vakantie om nooit meer te vergeten!

Ga samen terug naar de basis

Deze vakantie biedt jouw gezin de kans om te ontsnappen aan de dagelijkse zorgen, zoals werk, school en overige verplichtingen. Jullie leren elkaar onderling op een andere manier kennen, samen gaan jullie terug naar de basis. Door samenwerking en goede communicatie versterken jullie de gezinsdynamiek. Daarnaast worden activiteiten georganiseerd, om de gezinsvakantie compleet te maken.

Een unieke ervaring om nooit meer te vergeten’

Je kunt al mee op deze unieke gezinsvakantie voor €349 per volwassene en €299 per kind. Gaan jullie het avontuur aan? Neem dan snel contact met ons op via info@yellowfamily.nl.  Voor meer informatie en impressiebeelden, ga naar www.yellowfamily.nl/gezinsvakantie/