Naar boven

Exped Synmat

De backpackers slaapmat

Exped MegaMat banner
Wandelen is geen probleem met de Exped SynMat. Backpackers weten het; hoe minder gewicht je bij je draagt hoe comfortabeler de trip. Daar komen onze Exped SynMat oplossingen in het spel. Deze lichtgewicht slaapmat weegt net iets meer dan een kilo en is gemaakt met hoogwaardige materialen en uitgerust met een geïntegreerde pomp. De slaapmat is eenvoudig op te vouwen en ontzettend compact zodat u snel uw tocht kunt vervolgen.

Slaapmatten zijn vaak comfortabeler dan luchtbedden en de Exped SynMat is dus ideaal voor trektochten in een tent. De microvezel die Exped gebruikt hebben in deze slaapmat isoleert fantastisch en bescherm je tot temperaturen van 25 graden onder nul. Koude plekken worden uit de Exped SynMat geweerd door gestructureerde kamers in de vulling, dit verbetert de isolatie en ventilatie van de slaapmat.

MEER OVER EXPED SYNMAT SLAAPMATTEN

Waarom een Exped SynMat? 

Je hoeft vanaf nu ook nooit meer naast je luchtbed wakker te worden. Exped SynMat is bekleed met GripSkin, dit is een toplaag die voorkomt dat je slaapzak wegglijdt. Met Exped producten ervaar je kamperen en backpacken als nooit tevoren. En doordat EXPED in hun vrije tijd het liefst de natuur in trekken, worden Exped producten uitgebreid getest, niet alleen in de fabriek, maar ook in de praktijk. Zo zijn de kampeerproblemen die je kende verleden tijd door alle innovatieve oplossingen in de Exped SynMat.

De Exped SynMat heeft sinds 2008 al verschillende outdoor prijzen in de wacht gesleept. Mede door zijn brede inzetbaarheid, van warm tot kou klimaat, weer of geen weer, de Exped SynMat zal je ondersteuning en comfort bieden op elke trip.

Hoewel de Exped SynMat extreem licht is en zéér gemakkelijk voor backpackers, kan het zijn dat je andere eisen hebt aan jouw slaapmat. Exped biedt oplossingen voor elke situatie, kijk door het assortiment en laat je overweldigen door het brede aanbod, en in welke outdoor situaties je zich kunt storten. 

Meer over Exped SynMat slaapmatten
Overzicht van de Exped SynMat HL
Exped SynMat 3D
Overzicht van de Exped SynMat Duo