Naar boven

The North Face rugzak Borealis

The Northe Face Borealis Superdeal 
Een rugzak die lekker om je schouders hangt

De Borealis rugzakken collectie van The North Face biedt praktische en comfortabele dagrugzakken voor zowel heren als dames. 

The North Face Borealis Classic is een rugzak die lekker om je schouders hangt. De schouderbanden zijn gemaakt van een combinatie van rubber en schuim, waardoor de druk op je schouders vermindert.

Maar kun je er ook voldoende spullen in stoppen? Natuurlijk. Een 15,6 inch laptop in het daarvoor bestemde vak, boeken en schrijfblokken in het hoofdvak en pennen en potloden in het voorvak met speciale kleine vakken. Genoeg plek dus voor een dag op werk of school.

Meer over The North Face Borealis en andere rugtassen:

The North Face Borealis voor elke dag in een andere situatie

The North Face Borealis gebruik je elke dag in een andere situatie. Hij is geschikt voor naar school, werk of tijdens een citytrip. De rugzak staat bekend om zijn vele handige vakjes, het gekruiste elastiek aan de voorkant en de mesh zijvakjes. Je bergt er je 15 inch laptop, tablet, telefoon, pennen en drinkflesje daarom georganiseerd en veilig in op. De Borealis heeft een comfortabel draagsysteem met afneembare heupriem en rugventilatie en is voorbereid op een los verkrijgbaar drinksysteem. Deze klassieker van The North Face is er in verschillende maten, ook één voor vrouwen.

The North Face rugzak Borealis
 


Bekijk ook andere rugtassen van The North Face
The North Face Recon rugtas
The North Face Racon rugtas

Deze iconische rugtas krijgt dit seizoen een scherpe ontwerpupdate, waardoor hij beter georganiseerd en comfortabeler is dan ooit. Een verbeterde ophanging en nog meer functies.

The North Face Recon rugtassen
The North Face Jester rugtas

De superpopulaire Jester is de ultieme campus-rugzak. Deze rugzak is nu terug met een vernieuwd ontwerp, boordevol functies die jou comfortabel houden en je spullen georganiseerd.

The North Face Jester rugtassen
The North Face Isabella rugtassen
The North Face Isabella rugtas

De perfecte rugtas voor school en reizen speciaal ontworpen voor vrouwen. Een ademend rugachterpand houdt je koel als je stoom afblaast, terwijl de zachte schouderbanden de tas goed aan laten sluiten.

The North Face Isabella rugtassen