Naar boven

Exped Megamat

De meest comfortabele slaapmat van de wereld!

Exped MegaMat banner
Op zoek naar een geschikte slaapmat voor de vakantie? Dan is de Exped MegaMat zeker iets voor jou! Op alle vlakken komt de uitstekende kwaliteit van de Exped MegaMat naar voren. De slaapmat doet je meer denken aan een matras, waardoor de Exped MegaMat prima in te zetten is tijdens jouw kampeervakantie! Door de 3D technologie die erin is verwerkt, kan de slaapmat zichzelf opblazen. Zo heb je weinig omkijk naar de Exped MegaMat en maakt het de slaapmat een ultieme reisgenoot.

MEER OVER EXPED MEGAMAT

Waarom een Exped MegaMat? 

Geef je rug de best mogelijke ondersteuning buiten de deur met de Exped MegaMat. 3D techniek zorgt er voor dat de Exped MegaMat een egaal slaapvlak heeft. Met een dikte van 10 CM is de Exped MegaMat dikker dan een normaal luchtbed en een ideaal alternatief voor kampeerders met een te zwakke rug voor een regulier luchtbed. De Megamat blaast zichzelf op, maar vereist je extra stevigheid kun je met de gratis meegeleverde mini-pomp de Exped MegaMat vullen naar de druk die u wenst.

Ook deze slaapoplossing is geschikt voor jou en jouw partner. Een tweede Exped MegaMat is gemakkelijk te bevestigen om samen een 2-persoons slaapmat te vormen. Ideaal voor een stel wat er regelmatig samen op uit trekt met de caravan, en meer comfort wil hebben dan de standaard schuim oplossingen die in veel gevallen geboden worden. Met de Exped MegaMat haal je dus het comfort van thuis naar buiten. Je kunt jou tocht beter uitgerust dan ooit tevoren vervolgen. Aarzel dus niet langer, en kijk hier boven naar onze Exped MegaMat selectie om te kijken welke Exped MegaMat het beste bij jou past. Voor een standaard 2-persoonsoplossing kun je altijd kiezen voor de Exped MegaMat DUO 10 slaapmat.

Ook een slaapzak nodig voor jou avontuur? Kijk dan eens in het Exped slaapzak assortiment!

Meer over Exped MegaMat slaapmatten
Exped MegaMat Lite
Exped MegaMat Medium Wide in de auto
Exped MegaMat Outfitter