Naar boven

‘Run your local mountain’ event van ON Running op 26 september

10 september 2021 - Uitrusting , WandelenWil jij de schoenen van ON testen op een sportieve en unieke manier? Dan hebben wij een goede tip voor jou. Het Zwitserse hardloop- en wandelschoenen merk ON organiseert namelijk een ontzettend leuk evenement op 26 september.

De “Run Your Local Mountain" challenge

“Run Your Local Mountain” is een wereldwijde challenge van ON Running. In deze challenge worden de deelnemers uitgedaagd samen zo veel mogelijk hoogtemeters te verzamelen. Op zondagochtend 26 september 2021 is het evenement op de Utrechtse Heuvelrug. Je kan tijdens de run gratis testschoenen van ON uitproberen. De schoenen die getest kunnen worden: On Cloudventure, Cloudventure Waterproof, Cloudrock en Cloudultra.

Pyramide van Austerlitz

Je kan ervoor kiezen om in plaats van een run, een wandeling te doen door de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Voor de echte bikkels is er ook de mogelijkheid om als afsluiter de Pyramide van Austerlitz te beklimmen. Dit monument op een van de hoogste punten van de Utrechtse Heuvelrug telt 81 treden. Je kan dan genieten van het prachtige uitzicht en het is goed voor de hoogtemeters.

Meld je aan!

Je kan je gratis voor dit evenement aanmelden door een mail te sturen naar: janneke.luitjes@on-running.com. De rest van de informatie die je nodig hebt krijg je dan via de mail.

Zelf hoogtemeters maken?

Wil je op een ander moment en op een andere manier mee doen aan de challenge? Je kan lid worden van het ON Running team op Strava en zelf je hoogtemeters maken. Inspiratie voor plekken waar je deze hoogtemeters kan lopen; Het Kopje van Bloemendaal met als hoogste punt de uitzichttoren, de Schoorlse Duinen of de Zevenheuvelenroute in het Nationaal Park Veluwezoom.

Deel het evenement!

Wil je graag meedoen aan het evenement en je vrienden uitnodigen? Stuur dan onderstaande afbeelding door!