SEIZOENSUITVERKOOP I CASUAL WINTERJASSEN I Tot -50% korting op geselecteerde modellen
Sluiten
Naar boven

Opvouwbare ski: Elan Voyager

19 oktober 2021 - Productadvies , Uitrusting , Wintersport
Geen extra kosten meer voor afwijkende bagage in het vliegtuig, geen geklungel meer met ski’s op weg naar de skilift of bij het inpakken van de auto. Want Elan heeft de oplossing met de opvouwbare piste-ski: de Voyager. Dankzij het kleine maatje van de opgevouwen ski’s ook ideaal voor een weekendje naar de sneeuw.


Hoe werkt het?

De ski is te vouwen dankzij de revolutionaire Connect-technologie van Elan. Deze maakt gebruik van een vierassig mechanisme dat de ski bij het scharnierpunt aan elkaar bindt en afsluit. Dit zorgt er samen met de met koolstof versterkte verbindingsplaat voor dat de ski stevig en torsiestijf genoeg is. Daarnaast beschikt de Voyager ook over de Amphibio-technologie, het ski-ontwerp van Elan met speciale linker- en rechterski’s. Het idee achter deze technologie is dat de camber binnenrand voor precisie, kantengrip en stabiliteit zorgt, terwijl de rocker buitenrand zorgt voor een soepele afdaling.


Voor wie?

De Voyager is geschikt voor alle type skiërs van beginner tot gevorderd en biedt alles wat je zou verlangen van je ski's. De Elan Voyager all-mountain ski is een echte alleskunner. Heerlijk carven, door de poeder blazen of snel van de piste knallen.

Elan Voyager all-mountain ski

De Elan Voyager ski is bij Soellaart in twee kleuren verkrijgbaar.

Bekijk collectie
 

Elan Voyager travelbag 75 liter

Je kunt de ski’s kopen in een compleet pakket met de Voyager ski’s, bindingen, stokken en een op maat gemaakte tas (75 liter) op wieltjes voor 1599,00 euro. De Voyager skitas is 's werelds meest compacte skitas, met de maat 100cm x 25cm x 31cm, speciaal gemaakt om in het vliegtuig mee te mogen. De ski’s zijn ook los verkrijgbaar.

Elan Voyager travelbag 34 liter

Je kunt de ski’s kopen in een compleet pakket met de Voyager ski’s, bindingen, stokken en een op maat gemaakte tas (34 liter) met schouderriem voor 1499,00 euro. De Voyager skitas is 's werelds meest compacte skitas, met de maat 100cm x 26cm x 18cm, speciaal gemaakt om in het vliegtuig mee te mogen. De ski’s zijn ook los verkrijgbaar.