Naar boven

Opening wintersportseizoen

20 oktober 2022 - Wintersport


Onze ski- en snowboardafdeling is weer geopend, dat betekent ruime keuze aan bekende merken zoals K2, Salomon, Atomic, Elan, Fischer en Head. Bekijk onze scherp geprijsde  wintersport collectie op onze website of kom langs in de winkel. Het skiseizoen is begonnen!

Opening wintersportseizoen

In het weekend van vrijdag 28 oktober t/m 30 oktober organiseren we op feestelijke wijze de opening van het wintersportseizoen bij Soellaart Outdoor & Wintersport in Haarlem.

Wat kun je dit weekend verwachten? 

-Kortingsacties
-Give-aways
-En nog veel meer.


Bij Soellaart hanteren we altijd scherpe prijzen. Op diverse ski's uit de nieuwe collectie krijg je 10% korting. Op uitlopende modellen zelfs meer.

Bekijk ski's

Speciale aanbiedingen opening wintersportseizoen

Tijdens de feestelijke opening van het wintersportseizoen van 28 t/m 30 oktober ontvang je 15% korting op de hele collectie van Peak Performance. Zowel online als in de winkel.
 

Bij aankoop van ski's of een snowboard ontvang je een gratis APHEX zonnebril (deze actie geldt voor geselecteerde modellen). Deze actie geldt alleen in de winkel van 28 t/m 30 oktober.
 


Gratis Goldbergh goodie

Bij aankoop van Goldbergh skikleding ontvang je een gratis Goldbergh goodie ter waarde van 14,95 euro. Deze actie geldt alleen in de winkel van 28 t/m 30 oktober.

Bekijk Goldbergh collectie
 

Op alle skisokken geldt dit weekend de actie 3 + 1 gratis. Het mixen van merken is hierbij toegestaan, denk aan icebreaker skisokken met Falke skisokken. Deze actie geldt alleen in de winkel van 28 t/m 30 oktober.
 
Liever wandelen dan skien? Profiteer dan van de volgende actie gedurende dit hele weekend: 15% korting op alle wandelschoenen van Meindl.
 

Warme choco

Dat echte wintersportgevoel krijg je van een heerlijke mok warme chocomelk. Op zaterdag 29 oktober staan we met warme chocomelk voor de deur. Kom je gezellig langs?