Naar boven

Onze favoriete kampeer gadgets

16 februari 2022 - Kamperen , UitrustingDe wereld is constant aan het innoveren, dus ook als het gaat om kampeerspullen. Kamperen hoeft niet te betekenen dat je al je comfort hoeft op te geven. Je kan je van alle gemakken voorzien als je met de tent of caravan op pad gaat. Met deze handige snufjes wordt jouw kampeervakantie een stuk aangenamer. Wij hebben onze favoriete kampeer-gadgets op een rij gezet.
Bo-Camp siliconen opvouwbare lamp

Deze handige lamp is van siliconen gemaakt. Je kan hem makkelijk ophangen door de metalen haak maar je kan hem ook gewoon staand gebruiken. Je hebt 4 verschillende lichtstanden: warm wit licht 50% en 100%, flakkerend kaarslicht en gekleurd licht.  Ga je backpacken of wil je weinig inpakken als je gaat kamperen? Geen probleem want de lamp is opvouwbaar. Daarnaast is het siliconen materiaal van de lamp glow in the dark, dus zelfs als hij niet aan staat heb je er nog wat aan als je snachts bijvoorbeeld even naar de wc moet. Hij werkt op 3 AAA batterijen.

 


Omnia Oven

Waarschijnlijk heb je al eerder gehoord van de Omnia Oven, helemaal als je vaak hebt gekampeerd. Maar we moeten de Omnia Oven zeker noemen in deze lijst, het is een van onze favorieten. Het is geen high tech gadget, maar het maakt het koken tijdens het kamperen wel een heel stuk leuker. Met de Omnia oven kan je op de camping de meest heerlijke gerechten maken. Van broodjes tot ovenschotels, niks is te gek. Je kan de oven op je gastoestel, spiritusbrander, elektrische kookplaat of ander soort kookplaat gebruiken. Ideaal dus als je geen oven tot je beschikking hebt. En niet alleen wij zijn fan, er zijn op Facebook zelfs groepen die met elkaar recepten delen. Je hebt ook nog allerlei accesoires waarmee jij je Omnia oven nog handiger kan inzetten. Zo is er een ovenrooster, siliconen inleg en zelfs een kookboek.

 


Outwell Obsidian Lantern/Wireless Speaker

Als je gaat kamperen neem je een lamp mee en waarschijnlijk om af en toe wat muziek te kunnen luisteren ook een speaker. Maar met deze handige wireless speaker & lamp hoef je niet meer twee artikelen mee te nemen. Je kan deze speakerlamp opladen via de usb uitgang. Je kan via Bluetooth muziek spelen maar mocht je dat niet kunnen dan is er ook een AUX poort om je telefoon of mediaspeler aan te sluiten. De lamp geeft een warm wit licht en is voornamelijk fijn om te gebruiken als sfeerlamp of tafellamp. De lamp heeft een dimmer, je kan dus helemaal zlef bepalen hoe fel je de lamp wilt hebben.

 

Kenluck Mini Grill Barbecue

Ben je een echte barbecue liefhebber maar wil je op je vakantie niet je zware barbecue mee sjouwen? Dan hebben wij dé oplossing. Deze Kenluck Mini Grill is klein en ontzettend makkelijk mee te nemen. De aluminium grill is 750 gram in totaal, erg licht voor een barbecue. Til hem aan het houten handvat of neem hem mee in je tas. De mini grill heeft het formaat van een dik boek met de afmetingen 18 x 13 x 6 centimeter. Je kan deze compacte opvouwbare barbecue natuurlijk ook gebruiken op je balkon of in de tuin. Je klapt hem gewoon uit en grillen maar!

 


Exped Widget

Dit is een gadget naar ons hart. Het is namelijk zowel een lamp, een pomp en een powerbank. Voor een pomp is het al een handig en compact ding maar om nog twee extra functionaliteiten te hebben in dit compacte apparaatje van in totaal 170 gram is bijna onvoorstelbaar. De pomp heeft een stille zachtere stand en een harde snelle stand. De lamp heeft 100 lumen, daardoor is hij niet heel fel maar zeker fel genoeg om te gebruiken in je tent of als sfeerlampje om op te hangen. En de lamp heeft 3 standen waardoor je zelf kan bepalen hoe fel hij is. En als je telefoon dan leeg is kan je ook nog je telefoon opladen en heeft een capaciteit van 3600 mAh wat genoeg is om je telefoon 1x mee op te laden. De Widget kan je opladen via een USB C ingang.

 


FirePit+ van Biolite

Met deze innovatieve grill en open haard kan je hout en kolen verbranden zonder rookontwikkeling.  De ventilatieopeningen zijn gelijkmatig verdeeld en blazen de zuurstof rechtstreeks in de vlam voor een gelijkmatige temperatuur en een betere verdeling van de verbrandingsgassen. Je kan de intensiteit van de ventilatie regelen door het bedieningspanneel of via een app. Je kan de powerpack van de FirePit+ er af halen om op te laden en je kan hem ook gebruiken als powerbank. En de innovatieve grill is niet alleen mega handig maar heeft ook nog eens een heel mooi design.

 

Meer gadgets

Wij vinden het ontzettend leuk om te zien wat er gebeurt in kampeerland en houden ons daar ook graag mee bezig. Daarom zullen we de blog ook blijven updaten met de leukste gadgets en snufjes. Hou de blog dus goed in de gaten. Heb jij wat gevonden wat hier tussen past? Laat ons dat dan vooral weten!