Naar boven

Nieuw binnen: K2 Clicker™ x HB bindingsysteem

10 februari 2022 - Wintersport
In één klik ben je klaar om te gaan! Nooit meer moeizaam bukken om je bindingen te openen en te sluiten. K2 Snowboarding heeft voor het nieuwe winterseizoen twee nieuwe boots voor heren en een nieuwe damesboot gelanceerd, die perfect zijn aangepast aan de nieuwe Clicker™ bindingen.

De afkomst van de clicker binding

K2 Snowboarding ontwikkelt al meer dan 30 jaar innovatieve producten voor snowboarders. In 1995 verkocht K2 de eerste clickerbinding, die ze elk jaar verder ontwikkelen en verbeteren. Volgens K2 heeft het Clicker™ X HB boot & binding-systeem nu de volgende evolutionaire fase bereik. De bindingen hebben namelijk geen banden meer, daardoor moet de stabiliteit volledig komen van de snowboardschoen. En precies daar ligt het succes van de Clicker-binding.

Door de jaren heen hebben de pasvorm, duurzaamheid en prestaties van K2 Boots ons tot een van de meest succesvolle snowboardschoenmerken wereldwijd gemaakt. We waren het eerste merk dat BOA als partner won, en hun technologie heeft ons in staat gesteld om onze laarzen tot in de perfectie te blijven verbeteren.
- K2 Engineering Team, VS
 

Snowboardschoen

De verbindingselementen en de technologie van de snowboardschoenen zijn geoptimaliseerd. De Maysis Clicker x HB, Boundary Clicker X HB en Kinsley Clicker x HB snowboardschoenen zijn allemaal uitgerust met de Clicker X-buitenzool. De Clicker™ X HB Binding is gemaakt voor snowboarders die hoge eisen stellen aan prestatie en comfort. De fiberglas nylon binding met hoge rug is geschikt voor alle terreinen en is verkrijgbaar in een mannelijke en vrouwelijke versie. De highback is ergonomisch uitgelijnd met de beenpositie en met het 3° gekantelde chassis voor meer controle en comfort. De boots zijn gevoerd met Intuition®-schuim met gesloten cellen - waardoor de voering zich exact naar je been, enkel en voet kan vormen voor een heerlijke pasvorm, warmte en comfort. De schokabsorberende EVA-tussenzool is bekleed met K2's SpaceHeater ™ -materiaal om je voet de hele dag warm en comfortabel te houden.

 

K2 Clicker X HB
Bekijk collectie
 


Het merk K2

K2 is het originele Amerikaanse ski- en snowboardmerk, opgericht in 1962 in de staat Washington. Het merk bleef pionieren door in 1987 uit te breiden naar snowboards en was het eerste merk dat vanaf 1999 specifiek een product voor vrouwen ontwierp; onze damesalliantie ™. Vandaag resetten we het K2-merk voor de toekomst, een merk dat voortbouwt op deze erfenis om zich te herpositioneren als marktleider.

Je mag altijd komen proberen

Ben je nog niet overtuigd van deze bindingen? Je mag altijd bij ons langs komen om de bindingen uit te testen. Daarnaast kunnen wij je ook persoonlijk advies geven als je nieuwe bindingen, snowboardschoenen of een snowboard nodig hebt. Kom gerust langs, je hoeft daar geen afspraak voor te maken.