SEIZOENSUITVERKOOP I CASUAL WINTERJASSEN I Tot -50% korting op geselecteerde modellen
Sluiten
Naar boven

Hike Your Local Mountain - 16 oktober

02 september 2022 - Wandelen , Wandelingen
 


In Nederland zijn dan misschien geen echte bergen, maar hoogtemeters maken kun je overal! Daarom gaan we, samen met het Zwitserse merk On en Outdoorspecialist.nl, de uitdaging aan om zo veel mogelijk hoogtemeters te maken tijdens een heerlijke wandeling in de natuur van Zuid-Kennemerland. Deelname is gratis.Hike Your Local Mountain

We organiseren ‘Hike Your Local Mountain’ op zondag 16 oktober in Zuid-Kennemerland. Tijdens deze wandelingen kun je de wandelschoenen van On gratis en vrijblijvend uitproberen. Dit zijn de nieuwste modellen Cloudwander en Cloudrock.


Programma

Tijdens deze wandeling van ongeveer 8 km ontdekken we de bossen van het Leyduin, het Hertenduin, het Linnaeusbos en Hartekamp, wisselt de grond van verhard naar onverhard en is er een kans dat we een aantal mooie vogels en herten zullen spotten. We verzamelen op de parkeerplaats van informatiepunt de Kakeleye (Manpadslaan 1 in Vogelenzang). Hier zal een On stand staan met verschillende testschoenen om tijdens de wandeling uit te proberen. Na 3,5 km passeren we dit punt weer en is er de mogelijkheid om te wisselen naar een ander model voor degenen die niet kunnen kiezen! Na ongeveer 2 uur zullen we terugkeren op de parkeerplaats en zal er wat fruit en drinken staan om de dorst te lessen.


Test On schoenen uit ons assortiment

De schoenen uit het assortiment van On zijn licht, hebben een uitstekende demping en zijn gemaakt zonder dierlijke materialen zoals leer maar met een hoge mate van gerecycled polyester. We voorzien een begeleide wandeling om 10.00 uur en om 13.00 uur. De ideale manier om deze schoenen uit te proberen.


On Cloudrock

 Een lichtgewicht waterproof wandelschoen met Missiongrip ™.

Bekijken
 

On Cloudwander

Waterproof schoen voor je dagelijkse outdoor-activiteiten.

Bekijken
 

Datum

Zondag 16 oktober

Locatie

Zuid-Kennemerland, verzamelplek Kakeleye (Manpadslaan 1 in Vogelenzang).

Duur

De wandeling duurt 2 uur.

Vertrektijden

10:00 uur of 13:00 uur.

Meedoen?

Wil je meedoen met het deze testwandeling? Ontvang gratis toegangskaarten door je hier aan te melden.
© Ronald van Wijk via LandschapNoordholland.nl