Naar boven

Een terugblik op afgelopen jaar

23 december 2021 - Uitrusting

Let's catch up: een terugblik op afgelopen jaar

We kijken terug op een veelbewogen jaar. 365 dagen waarin wij, maar ook onze klanten, flexibel moesten inspelen op de nieuwe maatregelen. Zonder jou was dit ons niet gelukt! Dank voor het vertrouwen en we kijken uit naar een nieuw jaar met nieuwe kansen. Maar kijk je eerst nog even mee terug?


December '20 - Lockdown en winkelsluiting

Dit jaar begon met een lockdown die inging op 14 december 2020 en duurde t/m 9 februari 2021.  Gelukkig konden we terugvallen op onze webshop, maar wat misten we het persoonlijke contact! In deze periode was er een run op wandelschoenen. Logisch, want Nederland ging ineens massaal aan de wandel.

 


Januari '21 - Winkel-bij-je-thuis service

Kleding of schoenen passen, terwijl een medewerker meekijkt en advies geeft. Wat er normaal in de winkel gebeurt, vond nu ineens bij de klant thuis plaats. Om klanten te bedienen, zijn we de winkel-bij-je-thuis-service gestart. "Klanten in de winkel ontvangen mag niet, maar naar de mensen toegaan mag wel, als je de veiligheidsmaatregelen maar in acht neemt', aldus Bart Soellaart in een interview met het Haarlems Dagblad.

 
Februari '21 - Afhaalpunt geopend

Op 10 februari mochten we (alsnog) een afhaalpunt inrichten. En wat een timing! In Nederland lag sneeuw en ijs, dus de schaatsgekte nam ongekende vormen aan. Wij reden af en aan naar leveranciers van schaatsen, om aan de vraag te kunnen voldoen. Klanten stonden er graag voor in de rij!

 
Februari '21 - Nederland in het wit

In februari waren we de lockdown even vergeten. Geen wintersport in het buitenland helaas, maar wel sneeuw en ijspret in eigen land.

 


Maart '21 - Winkelen op afspraak

Vanaf 3 maart 2021 mochten we weer klanten ontvangen in onze winkel! Klanten konden een timeslot kiezen via onze webshop. Vaste klanten wisten ons meteen te vinden en vooral voor kampeerspullen, jassen en wandelschoenen was veel animo.

 


Zomer '21 - Tent-opzet-service

Veel Nederlanders kozen afgelopen zomer voor vakantie in eigen land. Ook kamperen won aan populairiteit. Door de maatregelen mocht de tentenshow voor de tweede maal niet doorgaan, maar dit vingen we op met de Tent-Opzet-Service. Door een tent samen op te zetten in de winkel of in het park en direct vragen te beantwoorden, weet je als klant zeker dat de tent aansluit op je wensen en behoeften.

 November '21 - Testweekend Sölden

Soellaart reisde begin november met een team collega's af naar Sölden in Oostenrijk om diverse ski's en snowboards uit te testen tijdens het testevenement van het jaar: de winteropening. Op deze manier kunnen we nog beter advies geven op basis van kennis en ervaring. Wil je ons blog nog eens lezen over onze best geteste ski's? Klik hier.

 

 


December '21 - Lockdown en winkelsluiting
Na een relatief rustig najaar kwam het nieuws op zaterdag 18 december toch onverwacht: de winkel moest per direct voor de tweede keer dit jaar dicht. Dit vinden we zeer spijtig, met name gezien deze periode van het jaar. Op dit moment doen we er alles aan om alle orders zo snel mogelijk te verwerken en zijn we bereikbaar voor vragen en zijn we open voor Click&Collect. We hopen dat we elkaar snel weer live kunnen zien!We willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en wensen iedereen hele fijne feestdagen. Blijf gezond!