Naar boven

Blog

Wat heb je nodig voor een fietsvakantie? Wat heb je nodig voor een fietsvakantie?
05 juli 2022 - Fietsen, Uitrusting
Ik ga op fietsvakantie en neem mee… Heb jij je een fietsvakantie op de planning of ben je je aan het oriënteren? Je hebt verschillende manieren om je lichtgewicht bagage mee te nemen op je fiets. Hierbij tips voor je uitrusting, zowel voor een korte trip of lange fietsvakantie. De start van jouw avontuur begint bij Soellaart.
Lees meer
Fit voor jouw volgende avontuur: herstel Fit voor jouw volgende avontuur: herstel
04 juli 2022 - Gastblog
Fit de zomervakantie in, dat willen we allemaal. Vooral als je een actieve vakantie gepland hebt. In samenwerking met Jonas Föllmi, verbonden aan ForteVital en NKBV, geven we tips en oefeningen waarmee je kunt werken aan je conditie, kracht, mobiliteit, stabiliteit en herstel. In de maand juli staat HERSTEL centraal.
Lees meer
Hoe vind ik de perfecte wandelschoen? Hoe vind ik de perfecte wandelschoen?
23 juni 2022 - Uitrusting, Wandelen
Dat je de Vierdaagse niet op sneakers kunt lopen, is bij wandelaars wel bekend. Maar toch wordt het belang van een goede wandelschoen onderschat. Terwijl je zonder de juiste ondersteuning blessures of blaren kunt oplopen. Waar moet je op letten als je goede wandelschoenen wilt kopen?
Lees meer
Welke sup moet ik kiezen? - Sup Keuzehulp Welke sup moet ik kiezen? - Sup Keuzehulp
15 juni 2022 - Productadvies, Suppen
Suppen is niet alleen een ontspannende bezigheid, het is tegelijkertijd een goede work-out. Tijdens het suppen gebruik je namelijk bijna je hele lichaam. En de laatste jaren is suppen razend populair geworden. Maar waar moet je op letten bij het kopen van en sup? Welke In deze blog leggen we dat graag voor je uit.
Lees meer
Voor welk land heb ik een visum nodig? Voor welk land heb ik een visum nodig?
13 juni 2022 - Gastblog
We hebben de coronapandemie zo goed als achter ons gelaten en dat betekent dat we eindelijk weer op reis kunnen gaan. Het afgelopen jaar hebben veel landen hun grenzen weer geopend en verwelkomen weer toeristen. Een verre reis maken na drie jaar niet op vakantie kunnen gaan, klinkt natuurlijk aanlokkelijk. Maar voor welke landen heb je precies een visum nodig en waar moet je allemaal rekening mee houden? In onderstaand artikel staan de meest gezochte bestemmingen waarvoor je in plaats een fysiek visum, een e-visum kunt aanvragen. Deze blog is in samenwerking met Visumbuitenland.nl tot stand gekomen.
Lees meer
Fit voor jouw volgende avontuur: stabiliteit Fit voor jouw volgende avontuur: stabiliteit
02 juni 2022 - Gastblog
Fit de zomervakantie in, dat willen we allemaal. Vooral als je een actieve vakantie gepland hebt. In samenwerking met Jonas Föllmi, verbonden aan ForteVital en NKBV, geven we tips en oefeningen waarmee je kunt werken aan je conditie, kracht, mobiliteit, stabiliteit en herstel. In de maand juni staat STABILITEIT centraal.
Lees meer
Hoe moet ik mijn slaapzak opbergen? Hoe moet ik mijn slaapzak opbergen?
Je slaapzak is je trouwe metgezel op vele kampeertrips en andere avonturen. Het liefst wil je hem zo licht mogelijk, de temperatuur zo perfect mogelijk en dan ook nog een hele kleine pakmaat. Maar, wat doe je met die perfecte slaapzak tussen je vakanties door? Om ervan verzekerd te zijn dat je slaapzak lang dezelfde hoge kwaliteit zal behouden is het belangrijk om hem op de juiste manier op te bergen. In deze blog geven wij je informatie hoe en waarom je je slaapzak het beste kunt opruimen.
Lees meer
Exped lichtgewicht slaapmatten - nieuwe eigenschappen Exped lichtgewicht slaapmatten - nieuwe eigenschappen
05 mei 2022 - Kamperen, Materiaal, Uitrusting
De lichtgewicht Exped slaapmatten zijn dit jaar vernieuwd. Exped heeft sinds de introductie van de Downmat al bewezen de meest innovatie op de markt te zijn. Deze traditie wordt voortgezet met een complete update van alle Exped lichtgewicht matten voor 2022. Nieuwe kleuren, stoffen, verpakkingen en namen: ULTRA, DURA en VERSA series.
Lees meer
Eerste hulp bij een lekkende tent Eerste hulp bij een lekkende tent
02 mei 2022 - Kamperen, Materiaal, Onderhoud
Er is één geluid dat je echt niet wil horen als je ‘s nachts in je tentje ergens in de wildernis ligt: water dat langzaam je tent indruppelt. Maar, vrees niet. Er is iets aan te doen! Er zijn meerdere oorzaken waardoor je geliefde tent minder waterdicht kan zijn geworden en vaak is je tent gewoon te repareren.
Lees meer
Fit voor jouw volgende avontuur: mobiliteit Fit voor jouw volgende avontuur: mobiliteit
02 mei 2022 - Gastblog
Fit de zomervakantie in, dat willen we allemaal. Vooral als je een actieve vakantie gepland hebt. In samenwerking met Jonas Föllmi, verbonden aan ForteVital en NKBV, geven we tips en oefeningen waarmee je kunt werken aan je conditie, kracht, mobiliteit, stabiliteit en herstel. In de maand mei staat MOBILITEIT centraal.
Lees meer
Hoe kies je de juiste slaapmat voor jouw vakantie? Hoe kies je de juiste slaapmat voor jouw vakantie?
Om een goede nachtrust te hebben in de buitenlucht heeft een slaapmat twee belangrijke functies: demping en isolatie. Het is natuurlijk belangrijk dat je lekker ligt maar ook dat je de hele nacht warm wordt gehouden. Maar welke slaapmat is voor jou de beste keuze? Dat lees je in deze blog.
Lees meer
Kamperen paklijst Kamperen paklijst
20 april 2022 - Kamperen, Uitrusting
Je gaat kamperen in de zomer en je bent op zoek naar de ultieme checklist? Gebruik deze paklijst en je komt niets tekort op vakantie. Met deze checklist helpen we jou om goed voorbereid op vakantie te gaan als je kiest voor een vakantie met de tent, caravan, of vouwvagen. We hebben voor jou in kaart gebracht wat je nodig hebt.
Lees meer