Naar boven

Silva Compass Terra Ranger Sl Kompas

  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
38249-Lichtbruin*
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:38249-Lichtbruin*
Merk:Silva
Kleur:Lichtbruin
Materiaal:Deksel, Greepring En Grondplaat Van REVO-Materiaal Met 90% Minder Koolstofuitstoot

Omschrijving

Kies voor een betere toekomst met de duurzamere Terra Expedition S van Silva - gemaakt van hennep en gerecycled plastic. Terra Ranger SL is een zeer klein kijkkompas, dat vooral gewaardeerd wordt door rugzaktoeristen en bergbeklimmers.

 

Terra Ranger SL maakt deel uit van Silva Terra: een productserie gemaakt van gerecycled materiaal met 90% minder koolstofuitstoot. Het deksel, de schaalverdeling en de bodemplaat van de Terra Ranger S zijn gemaakt van REVO-materiaal.

 

De Terra Ranger SL heeft een ingebouwde zonnewijzer waarmee je aan de stand van de zon kunt zien hoe laat het is. Het heeft lichtgevende markeringen die nachtnavigatie mogelijk maken. Het kompas kan met een veiligheidsspeld aan je jas worden bevestigd, zodat je handsfree kunt navigeren.

 

Dit kompas heeft een spiegel waarmee je de wijzerplaat van het kompas en de achtergrond tegelijkertijd kunt bekijken. Het feit dat je de wijzerplaat van het kompas kunt zien op hetzelfde moment dat het referentiepunt wordt uitgelijnd, maakt spiegelkompassen wenselijker voor het nauwkeurig peilen. Een spiegelkompas is op zijn best in open terrein waar je over lange afstanden richting moet bepalen.