Naar boven

Nemo Flyer Long Wide Slaapmat

Abyss
Deel dit artikel
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
811666034144-Abyss*Long Wide
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:811666034144-Abyss*Long Wide
Merk:Nemo
Kleur:Abyss
Materiaal:100% Recycled PU Polyester
Max comforttemperatuur:-9
Min comforttemperatuur:-15
Afmeting pakmaat:20 X 11,5
Slaapmat type:Recht
Vulling (slapen):Lucht
Zelfopblaasbaar:Ja

Omschrijving

Een slaapmat met een radicaal hybride ontwerp, onze best verkopende Flyer™ zelfopblazende matras is nu ook ons eerste bluesign® product. Flyer combineert de dikte van een luchtkussen met de pluchen duurzaamheid van een schuimkussen en voldoet aan alle eisen met minimale gevolgen voor het gewicht.

 

Ontworpen met een baanbrekende productiemethode waarbij 60% van het schuim wordt verwijderd, blaast de pad zichzelf op om de dikte te vergroten en te zorgen voor geribbelde baffling voor een sneller herstel na een zware dag op de berg. Elk horizontaal schuimkanaal is uitgehold om het gewicht te verminderen en progressieve vering te bieden, zodat je comfortabel kunt wegzakken; de schotten zijn verbonden door stevig schuim om gelijkmatig te ondersteunen en uitzakken te voorkomen.

 

Hoewel het hoogwaardige ontwerp niet is veranderd, hebben we de materialen en accessoires bijgewerkt om het vertrouwde bluesign®-productlabel te verkrijgen. De stof die gebruikt wordt voor de bovenkant, onderkant en zak van het kussen zijn nu allemaal 100% gerecycled en bluesign® goedgekeurd, en Flyer's productie voldoet ook aan de strenge sociale en arbeidsnormen die bluesign® vereist. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat dit product is geproduceerd op een grondstofbesparende manier met een minimale impact op mens en milieu.