Naar boven

Patagonia Fitz Roy Icon Responsibili-Tee T-Shirt

De Defend Our Oceans graphic is geïnspireerd op een van onze tees uit de jaren 90 met wood-block artwork van een dierbare vriend die aan het speervissen was. We werken aan de bescherming van de plaatsen waar we van houden en het behoud van hulpbronnen maakt daar deel van uit.

  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
37665-WAVB*L
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:37665-WAVB*L
Merk:Patagonia
Kleur:Wavy Blue
Bruto gewicht:0,207
Geslacht:Unisex
Netto gewicht:0,207
Gewicht:0,207

Omschrijving

De Defend Our Oceans graphic is geïnspireerd op een van onze tees uit de jaren 90 met wood-block artwork van een dierbare vriend die aan het speervissen was. We werken aan de bescherming van de plaatsen waar we van houden en het behoud van hulpbronnen maakt daar deel van uit. Omdat dit T-shirt is gemaakt van biologisch katoen, gebruikt het 84% minder water en creëert het 16% minder CO2 dan een conventioneel katoenen T-shirt. Fair Trade Certified™ genaaid. Amerikaans biologisch katoen is afkomstig van boerderijen die lid zijn van de Texas Organic Cotton Marketing Cooperative.

 

Relaxed, boxy T-shirt met iets langere mouwlengte en rechte zoom Ribbels bij de hals en getapete schoudernaden voor comfort en behoud van de pasvorm.

Dit T-shirt heeft een rechte zoom en kan zowel ingestopt als ingestopt gedragen worden

Zeefdrukinkten zijn PVC- en ftalaatvrij

Fair Trade Certified™ genaaid, wat betekent dat de mensen die het gemaakt hebben een premie hebben verdiend voor hun arbeid.

Normale pasvorm

 

Materialen:

100% biologisch katoen jersey. Fair Trade Certified™ genaaid in MEXICO