Naar boven

Msr Habitude 6 Familietent

Als avontuur in de buitenlucht deel uitmaakt van het DNA van je gezin, is de Habitude 6-tent het perfecte toevluchtsoord om die passie in de volgende generatie te ontsteken. Gebouwd om kinderen en de ontberingen van primitief kamperen aan te kunnen, slaapt deze uitgestrekte, stahoogte comfortabel op zes personen - perfect voor kanotochten of basiskamperen voor mountainbiketochten. Het extra stevige frame is gemakkelijk op te zetten, bestand tegen de onvoorspelbare elementen en de beperkte maaswijdte van de tent zorgt voor een evenwicht tussen luchtstroom en privacy. Hoewel het robuust is gebouwd, biedt de Habitude 6 comfort zoals een veranda-licht dat zijn ongelooflijke leefbaarheid compleet maakt.

699,95
Maak een afspraakIn verband met de ombouw van de winkel naar het wintersport seizoen kunnen wij nu tenten tot 3 meter breed opzetten. Wilt u graag een tent op zien? Bel dan naar 023 - 532 37 35 of stuur een mail naar info@soellaart.nl, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn. Tenten online bestellen en laten thuisbezorgen kan uiteraard ook.
Deel dit artikel
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
13448-Blue*OS
Merk:
MSR

Specificaties

Artikelnummer:13448-Blue*OS
Merk:MSR
Kleur:Blue
Aantal personen:6
Aantal seizoenen:3
Breedte:254
Bruto gewicht:6,35
Hoogte:196
Lengte:305
Materiaal:Polyester, Aluminium
Netto gewicht:6,35
Ademend:Ja
Afmeting leefruimte:254 X 122
Afmeting slaapruimte:305 X 254
Materiaal binnendoek:68D Taffeta Polyester & DWR, 40D Nylon Micro-Mesh
Materiaal buitendoek:68D Ripstop Polyester 1500Mm Polyurethane & DWR
Materiaal grondzeil:68D Taffeta Polyester 10,000Mm Polyurethane & DWR
Materiaal stokken:7000 Series Aluminium
Pakmaat:58 X 25
Waterkolom:Buitendoek: 1.500 Mm, Grondzeil: 10.000 Mm
Gewicht:6,35

Omschrijving

Als buitenavontuur deel uitmaakt van het DNA van uw gezin, is de Habitude 6 tent de perfecte plek om die passie bij de volgende generatie aan te wakkeren. Gebouwd om kinderen en de ontberingen van primitief kamperen aan te kunnen, biedt deze grote, stahoge tent comfortabel plaats aan zes personen - perfect voor kanotochten of als basiskamp voor mountainbiketochten. De tent is gemakkelijk op te zetten, het extra stevige frame is bestand tegen de onvoorspelbare elementen en het beperkte gaas van de tent zorgt voor een evenwichtige luchtstroom en privacy. Hoewel de Habitude 6 stevig gebouwd is, biedt hij ook comfort, zoals opbergvakken voor elke inzittende, die de ongelooflijke leefbaarheid afronden.