Naar boven

Ortovox Shovel Beast Pc Schep

  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
RS21263-51201*OS
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:RS21263-51201*OS
Merk:Ortovox
Kleur:Safety Blue
Inhoud:2,3
Lengte:83
Materiaal:Aluminium
Netto gewicht:0,58

Omschrijving

Met een gewicht van slechts 580 gram, hoogwaardige materialen en doordachte functies is de BEAST een lichtgewicht allrounder en een must voor elke skitocht!

 

Lichtgewicht, compact en efficiënt: Met een gewicht van slechts 580 gram is onze nieuwe BEAST een lichte, slim ontworpen lawineschep die perfect is voor zowel beginners als veeleisende gebruikers. Dankzij de werklengte van 83 centimeter en het schepvolume van 2,3 liter is de BEAST de ideale maat voor efficiënt werk na een lawine.

De combinatie van hoogwaardige materialen, hoge zijwanden en een uitgesproken middenkam zorgen voor de nodige trekkracht en stabiliteit. Een scherpe, stevige snijkant garandeert optimale prestaties. Dankzij het pakvriendelijke schepblad met anti-slip stapgroeven en de telescopische, snel sluitende schacht is de BEAST lawineschep in een handomdraai opgeborgen in elke ORTOVOX skitourrugzak. Met andere kenmerken zoals de T-grip met switchover functie voor links- en rechtshandigen, concentreert de BEAST zich op het essentiële en is een must voor elke toerski rugzak.