Naar boven

Ortovox Avabag Litric Tour 30 Wintersportrugtas

  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
RV49221-90501*30L
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:RV49221-90501*30L
Merk:Ortovox
Kleur:Black Steel
Geslacht:Unisex
Inhoud:30
Materiaal:Base: Polyamide 420 D CORDURA, Zip-On: Polyamide 400 D
Netto gewicht:2,41
Airbag ready:Ja
Inclusief airbag:Ja
Watersysteem voorziening:Watersysteem Compatibel

Omschrijving

Veelzijdig en licht: De AVABAG LiTRIC TOUR 30 is een toerski rugzak met een LiTRIC lawine airbag systeem. Van snelle after-work sessies tot hoogalpiene skitochten en meerdaagse tochten: Met slechts één BASE kunnen verschillende maten AVABAG LiTRIC TOUR en FREERIDE Zip opzetstukken worden bevestigd, elk afgestemd op het beoogde gebruik. De Zip is zo ontworpen dat de basis en de verschillende packs samen één geheel vormen.

 

De BASE bestaat uit een rugelement en een airbagsysteem en zit comfortabel dankzij het FULL CONTACT LIGHT rugsysteem.

 

De stowaway bag kan volledig worden geopend dankzij de rondlopende rits en is uitgerust met alle functies die je nodig hebt tijdens een tocht: Ski-, splitboard- en touwbevestigingen, een ijsbijlhouder en een klein kaartenvak laten niets te wensen over. Noodapparatuur kan worden opgeborgen in een apart veiligheidsvak. We hebben bijzonder lichte maar slijtvaste materialen gebruikt om het gewicht tot een minimum te beperken.

 

LiTRIC, het elektronische airbagsysteem, is licht, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Het elektrische systeem kan via USB-C in ongeveer 25 minuten volledig worden opgeladen en de activering kan zonder extra kosten een willekeurig aantal keren worden getest. Het ontbreken van een cartridge betekent: meer ruimte, geen wegen nodig, geen cartridge weggooien, geen reisbeperkingen. Het ontwerp is slim tot in het kleinste detail, er worden supercondensatoren gebruikt in plaats van cartridges en de airbag is ultralicht - waardoor het systeem een van de lichtste op de markt is. En het systeem is bijzonder gebruiksvriendelijk. Van het opladen en het LED-display, tot de activeringshendel, het inpakken van de airbag en de beenlus: LiTRIC AVABAGS zijn absoluut intuïtief te bedienen. Eén lading maakt minstens twee activeringen mogelijk. In ingeschakelde toestand bedraagt de werkingsduur ongeveer 60 uur, wat meerdaagse tochten zonder opladen mogelijk maakt. De bedrijfstemperatuur varieert van -30°C tot +45°C.

 

Alle producten van de AVABAG LiTRIC TOUR-lijn zijn klimaatneutraal en PFC-vrij.