Naar boven

Exped Dura 5R Slaapmat

Donkergroen
189,95 170,96
Hulp nodig bij het kiezen van je lichtgewicht slaapmat?Lees onze blog over de nieuwe eigenschappen van de Exped lichtgewicht slaapmatten.
Deel dit artikel
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
E5454285-Donkergroen*MW
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:E5454285-Donkergroen*MW
Merk:Exped
Kleur:Donkergroen
Aantal personen:1
Breedte:65
Bruto gewicht:1,045
Geslacht:Unisex
Hoogte:7
Lengte:197
Maat:Long Wide
Materiaal:Polyester
Netto gewicht:1,045
Verpakkingsbreedte:27
Verpakkingsdiameter:15
Verpakkingslengte:27
Inclusief pomp:Ja
Isolatiewaarde:-20
Afmeting pakmaat:27 X 15
Slaapmat type:Recht
Vulling (slapen):Synthetisch
Zelfopblaasbaar:Nee
Gewicht:1.045

Omschrijving

Voor elke avontuur waarbij comfort en betrouwbaarheid belangrijk zijn, is er de Dura serie van Exped.De Dura 5R is een comfortabele warme slaapmat met synthetische vulling.De mat is gemaakt van ijzersterk gerecycled polyester. Daarnaast wordt de volledige CO² uitstoot van de productie, inclusief het transport, gecompenseerd door de samenwerking met MyClimate. De mat bestaat uit verticale banen. De twee buitenste banen zijn iets hoger waardoor je stabiel ligt en niet van je mat rolt. Exped maakt gebruikt van twee platte ventielen. Zo kan het grondzeil niet beschadigen. Eén ventiel is voor opblazen en de andere voor het laten leeglopen van de mat. Het opblaasventiel is voorzien van een handig terugslagklepje waardoor de lucht niet kan ontsnappen tijdens het opblazen. De mat wordt geleverd inclusief een Exped Schnozzel Pumpbag. Met deze lichtgewicht pompzak blaas je de mat razendsnel op. Ook voorkom je dat er vocht binnenin de mat komt. De pompzak is tevens te gebruiken als waterdichte opbergfoedraal. De Dura serie van Exped is er voor elke avonturier bij wie comfort en betrouwbaarheid de hoogste prioriteit zijn.

Hulp nodig bij het kiezen van je lichtgewicht slaapmat? Lees onze blog over de nieuwe eigenschappen van de Exped lichtgewicht slaapmatten.