Naar boven

Exped Ultra 7R Mummy Slaapmat

Grijs
R-waarde tabel
259,95 233,96
Hulp nodig bij het kiezen van je lichtgewicht slaapmat?Lees onze blog over de nieuwe eigenschappen van de Exped lichtgewicht slaapmatten.
Deel dit artikel
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
E5454735-Grijs*MW
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:E5454735-Grijs*MW
Merk:Exped
Kleur:Grijs
Aantal personen:1
Breedte:52
Bruto gewicht:0,495
Geslacht:Unisex
Hoogte:9
Lengte:183
Maat:Medium
Materiaal:Ripstop Polyester
Netto gewicht:0,495
Verpakkingsbreedte:23
Verpakkingsdiameter:12.5
Verpakkingslengte:23
Inclusief pomp:Ja
Isolatiewaarde:-30
Afmeting pakmaat:23 X 12.5
Slaapmat type:Mummie
Vulling (slapen):Dons
Zelfopblaasbaar:Nee
Gewicht:0.495

Omschrijving

Voor elke avonturier die zo veel mogelijk gewicht willen besparen is er de Ultra serie van Exped.De Ultra 7R M Mummy is een zeer warme ultra lichtgewicht slaapmat gevuld met hoogwaardig dons. Door het mummy model is deze slaapmat nog lichter en compacter.De mat is gemaakt van gerecycled polyester. Ook wordt de volledige CO2 uitstoot van de productie, inclusief het transport, gecompenseerd door de samenwerking met MyClimate. Het gebruikte dons is Responsible Down Standard gecertificeerd en afkomstig uit Europa.De mat bestaat uit verticale banen. De twee buitenste banen zijn iets hoger waardoor je stabiel ligt en niet van je mat rolt. Exped maakt gebruikt van twee platte ventielen. Zo kan het grondzeil niet beschadigen. Eén ventiel is voor opblazen en de andere voor het laten leeglopen van de mat. Het opblaasventiel is voorzien van een handig terugslagklepje waardoor de lucht niet kan ontsnappen tijdens het opblazen.De mat wordt geleverd inclusief een Exped Schnozzel Pumpbag. Met deze lichtgewicht pompzak blaas je de mat razendsnel op. Ook voorkom je dat er vocht binnenin de mat komt. De pompzak is tevens te gebruiken als waterdichte opbergfoedraal.Voor de winterse avonturier die zich niet willen laten beperken door gewicht en pakvolume is er de Ultra serie van Exped.
Hulp nodig bij het kiezen van je lichtgewicht slaapmat? Lees onze blog over de nieuwe eigenschappen van de Exped lichtgewicht slaapmatten.