Naar boven

Hilleberg Nammatj 2 Grondzeil

De footprint van Hilleberg's Nammatj 2 is een stevig grondzeil dat uw tent niet alleen beschermt tegen vocht maar ook schoon houdt. De footprint bedekt de hele oppervlakte van uw buitentent.

 

De Nammatj en Nammatj GT zijn de meesters van zowel hoog- als laagland, even geschikt voor een hooggelegen expeditie of een weekendwandeling in de plaatselijke heuvels. Deze robuuste all-season, all-arounders pitchen snel en gemakkelijk, kunnen in een flits worden genomen en verplaatst, maar zijn veel sterker en sterker dan elke andere tent in hun klasse.

Door hun uitstekende sterkte / gewichtsverhouding en compacte voetafdrukken zijn zowel de Nammatj als de Nammatj GT immens populair geworden bij extreme gebruikers, zoals poolreizigers die op zoek zijn naar gewichtsbesparing, bergbeklimmers die afgelegen routes in het hoogste bereik maken, professionele gidsen en speciale militairen dwingt teams. Maar dezelfde kenmerken worden ook door meer "gewone" gebruikers gewaardeerd: backpackers, fiets- en peddeltoeristen en iedereen die maximale kracht nodig heeft terwijl het gewicht wordt verminderd.

104,95
Maak een afspraakIn verband met de ombouw van de winkel naar het wintersport seizoen kunnen wij nu tenten tot 3 meter breed opzetten. Wilt u graag een tent op zien? Bel dan naar 023 - 532 37 35 of stuur een mail naar info@soellaart.nl, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn. Tenten online bestellen en laten thuisbezorgen kan uiteraard ook.
Deel dit artikel
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
0212161
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:0212161
Merk:Hilleberg
Kleur:Black
Bruto gewicht:0,44
Netto gewicht:0,44
Materiaal binnendoek:Nylon
Gewicht:0,42

Omschrijving

De footprint van Hilleberg's Nammatj 2 is een stevig grondzeil dat uw tent niet alleen beschermt tegen vocht maar ook schoon houdt. De footprint bedekt de hele oppervlakte van uw buitentent. De Nammatj en Nammatj GT zijn de meesters van zowel hoog- als laagland, even geschikt voor een hooggelegen expeditie of een weekendwandeling in de plaatselijke heuvels. Deze robuuste all-season, all-arounders pitchen snel en gemakkelijk, kunnen in een flits worden genomen en verplaatst, maar zijn veel sterker en sterker dan elke andere tent in hun klasse. Door hun uitstekende sterkte / gewichtsverhouding en compacte voetafdrukken zijn zowel de Nammatj als de Nammatj GT immens populair geworden bij extreme gebruikers, zoals poolreizigers die op zoek zijn naar gewichtsbesparing, bergbeklimmers die afgelegen routes in het hoogste bereik maken, professionele gidsen en speciale militairen dwingt teams. Maar dezelfde kenmerken worden ook door meer "gewone" gebruikers gewaardeerd: backpackers, fiets- en peddeltoeristen en iedereen die maximale kracht nodig heeft terwijl het gewicht wordt verminderd.

Video