Naar boven

Lowland Companion Cc1 Slaapzak

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Lokale vervoerder Hurby in regio Haarlem (gratis)
  • Ophalen in de winkel mogelijk (click & collect)
  • 14 dagen bedenktijd
  • Ouderwets goede service
Art.nr:
L205
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:L205
Merk:Lowland
Aantal personen:1
Breedte:80
Bruto gewicht:1.725
Lengte:200
Netto gewicht:1.725
Met capuchon :Nee
Isolatiewaarde:0
Materiaal binnenstof:Katoen
Materiaal buitenstof:Katoen
Max comforttemperatuur:20
Min comforttemperatuur:-9
Afmeting pakmaat:20 X 38
Vulling (slapen):Dons

Omschrijving

De LOWLAND OUTDOOR® Companion CC 1 blijft zelfs bij het vriespunt behaaglijk! Hij is dikker gevuld met 90% eendendons dan de LOWLAND OUTDOOR® Companion Summer en heeft een tochtslurf en aantrekkoord. Ideaal voor een trektocht met kans op nachtvorst! Net als alle dekenmodellen kun je hem uiteraard ook als dekbed gebruiken. Deze slaapzak heeft een lengte van 200 cm. Een YKK CNF-5 2-richtingrits zorgt er voor dat je twee slaapzakken knus aan elkaar kan ritsen; maar wordt het je toch te warm, dan kan je de slaapzak aan je voeten losritsen en krijg je extra ventilatie.

De YKK rits is voorzien van een anti snag slider. Hierdoor wordt het risico op stof tussen de rits voorkomen. Dit is het vaakst voorkomende probleem, een rits die vastzit en niet meer open wil. Dit gebeurt doordat er een stukje stof tussen zit en het kost vaak redelijk wat moeite en kracht om dit los te maken. Met deze anti snag slider is je rits volledig beschermd.

CC staat voor cotton/cotton; de slaapzak is dus ook zowel aan de binnen- als aan de buitenkant gemaakt van heerlijk zacht 100% Egyptisch katoen.

Vergelijkbare modellen