Naar boven

Hilleberg Mesh Box 20 Tarp

Art.nr:
022661
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:022661
Merk:Hilleberg
Kleur:BLACK
Aantal personen:4
Breedte:145 Cm
Bruto gewicht:1.800
Hoogte:135 Cm
Lengte:280 Cm
Netto gewicht:1.800
Materiaal binnendoek:Nylon

Omschrijving

Voor degenen die liever kamperen in de zomer met een Tarp, en voor trekkers in tropische en subtropische gebieden, zijn de insecten altijd een groot probleem. Onze Mesh Box en Mesh Ridge-schuilplaatsen bieden de oplossing.

 

De Mesh Box 10 is gebouwd om perfect te passen bij onze Tarp 10 en biedt meer comfort met weinig extra gewicht. Het is gemakkelijk geschikt voor een of twee personen plus uitrusting, en de hoge zithoogte en verticale wanden bieden voldoende bruikbare ruimte. De paleisachtige Mesh Box 20 heeft een royale, volledige stahoogte en komt overeen met onze Tarp 20. Hij zal comfortabel 4 tot 6 personen slapen of biedt een verzamelplaats voor nog een paar meer. Beide gaasboxen hebben volledig gaasplafonds, zodat ze vanuit de lucht kunnen worden bekeken wanneer ze zonder tarp worden gebruikt.

 

Beide gaasdozen zijn vloerloos, en op beide is het onderste deel van de wanden met siliconen gecoat weefsel, beide om het gaas te beschermen tegen vastgrijpen of scheuren op de grond, en om een ​​goede "afdichting" te bieden op oneffen terrein. Beide zijn gemakkelijk opgehangen aan ringen, en het koppelen ervan met onze Tarps is eenvoudig.

Video