Naar boven

Exped Schnozzel Pumpbag Ul M Green Pomp

De Schnozzel Pumpbag UL M van Exped is een slimme pompzak voor het snel opblazen van Exped slaapmatrassen. Door de zak met lucht te vullen en vervolgens in de mat te duwen blaas je de mat razendsnel op. Wanneer je de techniek onder de knie hebt kan je super snel een matje opblazen. Met de Schnozzel UL M kan je in 1-3 keer pompen een matras opblazen.
Handige tip van soellaart: De Schnozzel Pumpbag kan ook dienen als waterdichte compressie foudraal. Vul de zak met spullen die je graag wilt beschermen tegen water.
Je kan bijvoorbeeld je slaapzak verpakken in deze waterdichte zak of een extra zetjes kleren bewaren voor noodgevallen.
• 2 functies tegelijk (pumpbag & waterdichte bag)
• Lichtste pomp ooit
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
E1993003
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:E1993003
Merk:Exped
Kleur:Groen
Breedte:39
Bruto gewicht:0,06
Hoogte:17
Inhoud:45
Lengte:69
Netto gewicht:0,06
Waterdicht:Ja

Omschrijving

De Schnozzel Pumpbag UL M van Exped is een slimme pompzak voor het snel opblazen van Exped slaapmatrassen.Door de pompzak met lucht te vullen en vervolgens te sluiten kan de lucht in de mat worden geduwd. Zo wordt de mat in een mum van tijd opgeblazen. Voor de meeste matten zijn 2 á 3 keer pompen voldoende.Tegelijkertijd dient de Schnozzel Pumpbag als een ultralichte, waterdichte compressie foudraal. Vul de zak met spullen, die droog dienen te blijven en druk de lucht eruit. Sluit vervolgens het ventiel. Zo kan je bijvoorbeeld je slaapzak sterk comprimeren en blijft deze droog.