Naar boven

Fjallraven Abisko Endurance 3 Showmodel Trekkerstent

Deel dit artikel
Art.nr:
53103-SM
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:53103-SM
Merk:Fjallraven
Aantal personen:3
Aantal seizoenen:4
Breedte:195
Bruto gewicht:3.03
Hoogte:115
Lengte:430
Netto gewicht:3.03
Afmeting leefruimte:185 X 160
Afmeting slaapruimte:225 X 160
Materiaal binnendoek:15D Ripstop DWR 100% Polyamide
Materiaal buitendoek:20D Triplerip Sil/Sil 3000 Mm 100% Polyamide
Materiaal grondzeil:40D PU 10000 Mm 100% Polyamide
Materiaal stokken:Aluminium
Pakmaat:43 X 20 X 20

Omschrijving

Ruime en stevige vierseizoenentunneltent met volledige stahoogte in de binnentent en een extra grote leefruimte. Dit maakt het verblijf in de tent comfortabel en het wordt gemakkelijker om lange, regenachtige dagen binnen door te brengen. Perfect voor wie een lichtgewicht, maar wel sterke en betrouwbare tent wil, voor gebruik in alle seizoenen en vrijwel alle omstandigheden behalve de meest extreme.

De leefruimte heeft heel veel opbergruimte en ruimte om maaltijden te bereiden. De ingang zit aan de zijkant, zodat het gemakkelijk is om de ruimte goed te benutten. Er zit een drooglijn in de leefruimte en in de binnentent. Praktische mesh vakken bieden opberggemak.

De binnen- en buitentent worden tegelijk opgezet. De tentsleuven hebben een kleurcodering en zijn zo breed dat er dubbele tentstokken (een accessoire) in passen voor extreme omstandigheden. Grote, goed gepositioneerde ventilatieopeningen zorgen voor een optimale luchtcirculatie. Alle openingen zijn afgedekt met een fijn gaas dat zelfs de kleinste, nauwelijks zichtbare, insecten buitenhoudt. Bij warm weer kunnen de deuren halfopen gezet worden voor extra luchtcirculatie zonder dat er regen in de binnentent kan komen; de ritsen hebben een auto-lock-functie zodat de deuren niet door de wind omhoog kunnen kruipen. Bevestigingspunten voor Gear Loft (een accessoire) in de binnentent.

De buitentent is gemaakt van het nieuwe high-performance TripleRip nylon van Fjällräven en heeft een innovatieve constructie, die twee verschillende stofdiktes combineert; 20 denier voor de bovenkant en 40 denier voor de onderkant waar de meeste slijtage plaatsvindt. Dit maakt de tent uitzonderlijk sterk ondanks zijn lage gewicht. * Net als alle tenten van Fjällräven is de Abisko Endurance 3 geheel zonder PVC en giftige vlamvertragers gemaakt. De impregnering is vrij van fluorkoolstoffen.

Video