Naar boven

Exped Synmat 9 Lw Slaapmat

Art.nr:
E0114527
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:E0114527
Merk:Exped
Kleur:Terracotta
Aantal personen:1
Breedte:65
Hoogte:9
Lengte:197
Materiaal:75 D Geborsteld Polyester
Netto gewicht:1.155
Inclusief pomp:Ja
Isolatiewaarde:-25
Afmeting pakmaat:27 X 16
Zelfopblaasbaar:Nee

Omschrijving

De Exped Synmat 9 LW van Exped is een comfortabele slaapmat met synthetische vulling die zeer compact kan worden ingepakt. Menigeen weet het, slapen op een luchtmatras ligt comfortabel, maar is altijd koud. Met deze matten is dat absoluut verleden tijd.

 

Deze mat heeft, in tegenstelling tot een traditionele slaapmat, gelaste schotten tussen de met microvezel gevulde luchtkamers.De mat is voorzien van een 200 grams Texpedloft microvezel waardoor een zeer hoge isolatiewaarde wordt behaald. De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat.

 

Oppompen gaat gemakkelijk met de geïntegreerde pomp. Plaats je beide handen op de pomp en sluit bij elke drukbeweging het pompgat af. Dit lijkt wat omslachtig, maar heeft als grote voordeel dat er geen bewegende delen nodig zijn. Bewegende delen zijn gevoelig voor slijtage en vuil. Zo heb je een betrouwbare mat. De Synmat wordt veel gebruikt door fietsers en backpackers.

 

- Materiaal bovenzijde: 75 D geborsteld polyester, TPU gelamineerd. - Materiaal bovenzijde: 75 D TPU gelamineerd Polyester - Vulling: 200 g/m² Texpedloft microvezel - Pakvolume: 27 x 16 cm Ø - R-waarde: 6,0 - Temperatuur: –25°C - Uitmuntend slaapcomfort door combinatie isolatie en luchtmatras - Gemakkelijk op te blazen met de geïntegreerde pomp - Platte ventielen, zodat het tentdoek niet kan beschadigen - Schottenstructuur waardoor er geen koude spots zijn en je niet van de mat afrolt - Geleverd inclusief: foudraal, reparatiesetje en handleiding

Video