Naar boven

Exped Synmat Hl Lw Slaapmat

Art.nr:
E7769540
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:E7769540
Merk:Exped
Kleur:ORANGE
Aantal personen:1
Breedte:65
Hoogte:7
Lengte:197
Netto gewicht:0.445
Inclusief pomp:Ja
Isolatiewaarde:-6
Materiaal binnenstof:Polyester
Materiaal buitenstof:20 D TPU Gelamineerd Polyester
Afmeting pakmaat:20 X 10
Slaapmat type:Self Inflating - Nee
Vulling (slapen):Lucht
Zelfopblaasbaar:Nee

Omschrijving

De Synmat HL (Hyperlite) LW van Exped is een comfortabel luchtmatras gevuld met een synthetische vulling. Door zijn mummy vorm is deze mat nog lichter en heeft een nog kleiner pakvolume dan de al zeer lichte Synmat UL 7M.

 

Door de mat de vorm van je lichaam te geven, wordt er materiaal bespaart en dus gewicht. De zijkant is recht uitgevoerd, zodat je twee Hyperlite matten naast elkaar kunt leggen zonder kier. Ideaal voor Ultralite tenten waarbij de binnentent vaak taps toeloopt en bij het voeteneinde dus minder ruimte heeft. Nu passen er twee matten naast elkaar.

 

De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat. De buitenste banen zijn wat hoger uitgevoerd, zodat je stabiel ligt en minder kans hebt om van je matje te rollen.

 

De mat is voorzien van één plat ventiel. Zo kan het tentdoek niet beschadigen. Dit ventiel wordt zowel gebruikt voor het opblazen als leeg laten lopen. Dit betekent niet dat het opblazen lastig gaat, de lucht blijft erin door een terugslagklepje. Bij het leeg laten lopen, steek je een stokje in het ventiel om terugslagklepje te openen.

 

Er is geen lichtere mat! De beste warmte/gewicht verhouding.