Naar boven

Exped Synmat 3-D 7 Mw Slaapmat

Art.nr:
E7766464
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:E7766464
Merk:Exped
Kleur:Terracotta
Aantal personen:1
Breedte:65
Hoogte:7
Lengte:183
Netto gewicht:0.920
Inclusief pomp:Ja
Isolatiewaarde:-17
Materiaal binnenstof:Nylon
Materiaal buitenstof:75 D Geborsteld Polyester, TPU Gelamineerd
Afmeting pakmaat:28 X 14
Slaapmat type:Self Inflating - Nee
Vulling (slapen):Foam
Zelfopblaasbaar:Nee

Omschrijving

De Synmat 3-D 7 MW van Exped is de nieuwste toevoeging aan de mattencollectie van Exped. De vertrouwde isolatie, maar nu met vlakke zijden. Hierdoor ontstaat een valkker en stabielere mat voor nog meer slaapcomfort.

 

Menigeen weet het, slapen op een luchtmatras ligt comfortabel, maar is altijd koud. Met deze matten is dat absoluut verleden tijd.

 

Deze mat heeft, in tegenstelling tot een traditionele slaapmat, gelaste schotten tussen de met microvezel gevulde luchtkamers.De mat is voorzien van een 160 grams Texpedloft microvezel waardoor een zeer hoge isolatiewaarde wordt behaald. De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat.

 

Met de meegeleverde Schnozzel Pumpbag UL M wordt de mat in een mum van

tijd opgeblazen, zonder vochtige adem, die invloed kan hebben op de isolatie. Tegelijkertijd dient de pompzak als een ultralichte, waterdichte compressie foudraal.

 

Tot slot heeft de mat een winterzijde: extra geborsteld polyester voor een warme touch. De zomerzijde bestaat uit lichter geborsteld material en voelt koeler aan.