Naar boven

Exped Synmat Hl Duo M Slaapmat

Art.nr:
E7769557
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:E7769557
Merk:Exped
Kleur:ORANGE
Aantal personen:2
Breedte:105
Hoogte:7
Lengte:183
Netto gewicht:0.830
Inclusief pomp:Ja
Isolatiewaarde:-6
Materiaal buitenstof:20 D TPU Gelamineerd Polyester
Afmeting pakmaat:20 X 14
Slaapmat type:Self Inflating - Nee
Vulling (slapen):Lucht
Zelfopblaasbaar:Nee

Omschrijving

De Synmat HL Duo M van Exped is de eerste tweepersoons luchtmatras gevuld met een synthetische vulling. Door zijn twee-persoons mummy vorm is deze mat lichter en compacter gemaakt.

 

Door de mat de vorm van je lichaam te geven, wordt er materiaal bespaart en dus gewicht. Ideaal voor Ultralite tenten waarbij de binnentent vaak taps toeloopt en bij het voeteneinde dus minder ruimte heeft. Nu bedekt één mat de gehele binnentent.

 

De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat. De buitenste banen zijn wat hoger uitgevoerd, zodat je stabiel ligt en minder kans hebt om van je matje te rollen. De mat bestaat uit twee compartimenten, zodat je minder last hebt van wiebelen.

 

De mat is voorzien van twee platte ventielen. Zo kan het tentdoek niet beschadigen. Elk ventiel wordt zowel gebruikt voor het opblazen als leeg laten lopen. Dit betekent niet dat het opblazen lastig gaat, de lucht blijft erin door een terugslagklepje. Bij het leeg laten lopen, steek je een stokje in het ventiel om terugslagklepje te openen.

 

Deze twee-persoons mat is ook compact en licht genoeg om te gebruiken voor éen persoon.