Naar boven

Nomad Brisbane Slaapzak

Art.nr:
SCBRISN3TS22717
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:SCBRISN3TS22717
Merk:Nomad
Kleur:Dark Denim
Aantal personen:1
Breedte:80
Geslacht:Unisex
Lengte:205
Netto gewicht:2,050
Met capuchon :Nee
Isolatiewaarde:4
Materiaal binnenstof:Katoen
Materiaal buitenstof:Katoen
Afmeting pakmaat:25 X 41
Vulling (slapen):Synthetisch

Omschrijving

De Nomad Brisbane slaapzak is ideaal voor jongeren, beginnende kampeerders of mensen met een beperkt budget die op zoek zijn naar een comfortabele slaapzak voor een scherpe prijs. De comfortwaarde van de slaapzak maakt de Nomad Brisbane vooral geschikt voor zomerse kampeertrips, logeerpartijen en/of uw eerste kampeervakantie. De buitenzijde van de Nomad Brisbane slaapzak is gemaakt van Polykatoen; een combinatie van de voordelen van polyester en 100% afgewerkt met een waterafstotende finish. De effectieve isolatievulling van 3D-Polarshield draagt bij aan het lichte gewicht en heeft o.a. een warmteweerkaatsende en -vasthoudende eigenschap. Voor alle Nomad slaapzakken, dus ook voor de Nomad Brisbane, zijn kwaliteitsritsen van YKK gebruikt. Deze niet vastlopende ritsen zijn in twee richtingen te gebruiken voor extra ventilatie.

Er is tevens een XL versie leverbaar die, in tegenstelling tot de standaard Brisbane Slaapzak, ruimere afmetingen heeft. Bent u op zoek naar een Nomad Brisbane Slaapzak en langer dan 1.90 meter? Dan kunt u beter kijken naar de extra grote uitvoering; de Nomad Brisbane Slaapzak XL. Liever samen slapen? Doordat twee Nomad Brisbane Slaapzakken prima aan elkaar geritst kunnen worden, is het mogelijk om zo één grote slaapzak te creëren. U heeft hiervoor twee slaapzakken nodig.

Al met al is de Nomad Brisbane Slaapzak uiterst geschikt voor kampeerders die gaan kamperen in normale omstandigheden en opzoek zijn naar een hoogwaardig kwaliteit slaapzak geschikt voor het hoofdseizoen.