Naar boven

Spyderco Persistence Zakmes

Art.nr:
SP C136GP
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:SP C136GP
Merk:Spyderco
Kleur:Zwart

Omschrijving

Afhankelijk van wie je het vraagt, betekent persistentie verschillende dingen voor verschillende mensen. Het betekent verder zonder veering natuurlijk of wisseling van functie of structuur. Het beschrijft de lopende bestaan ongeacht storing of uitdagingen. Sommigen zeggen zelfs hardnekkige persoonlijkheden ervaring De Ja Vu vaker als gevolg van hun herhaalde aandrijving.

We dachten dat het een grote naam voor een mes omdat het ook standvastigheid en nooit-geven-up-houding betekent. Spyderco van C136 persistentie is de kleinere versie van de standvastige Model, een andere betrouwbare beschrijving van de menselijke natuur. We gemalen zwarte G-10 laminaat handgreepsteun met langdurige vermoeidheid-gratis snijden in het achterhoofd. Comfort in de hand: gemakkelijker gebruik op lange termijn.

Skeletonized stalen liners verscholen in het handvat, verhogen van de greep stijfheid en sterkte niveau zonder niet-functionele gewicht of omvang toe te voegen. De 8Cr13MoV roestvast staal lemmet is een gemodificeerde villen-stijl, grond-flat. De hand voorzichtig positionering van het extra grote Spyderco ronde gat, ten opzichte van de locatie van het scharnierpunt, vooraf worden ingesteld in enkel de juiste plek voor morrelen-gratis één-hand blade openen/sluiten.

Volledig scherp rand van tip om tang genereert de meeste snijkant mogelijk voor de lengte van het lemmet. Een 4-weg pocket clip laat de map tip-omhoog/tip / omlaag links-hand-to-hand /-rechterhand hebt ingesteld. Walker Linerlock heeft een voering van jimped. Bouw aan elkaar schroeven.