Naar boven

Exped Synmat Duo Lw Slaapmat

wordt eind juli geleverd

 

De Synmat Duo LW van Exped is een comfortabele tweepersoons slaapmat met synthetische vulling die zeer compact kan worden ingepakt.

Door de mat de vorm van je lichaam te geven, wordt er materiaal bespaart en dus gewicht. Ideaal voor Ultralite tenten waarbij de binnentent vaak taps toeloopt en bij het voeteneinde dus minder ruimte heeft. Nu bedekt één mat de gehele binnentent.

De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat. De buitenste banen zijn wat hoger uitgevoerd, zodat je stabiel ligt en minder kans hebt om van je matje te rollen. De mat bestaat uit twee compartimenten, zodat je minder last hebt van wiebelen.

Oppompen gaat gemakkelijk met de meegeleverde pompzak.

De Synmat wordt veel gebruikt door fietsers en backpackers.

Deel dit artikel
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Same day delivery met  Hurby in regio Haarlem
  • Ophalen in de winkel mogelijk (click & collect)
  • 14 dagen bedenktijd
  • Ouderwets goede service
     
Art.nr:
E7769137
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:E7769137
Merk:Exped
Kleur:Terracotta
Aantal personen:2
Breedte:130
Bruto gewicht:1,755
Hoogte:7
Lengte:197
Maat:Long Wide
Materiaal:Polyester
Netto gewicht:1,755
Verpakkingsbreedte:30
Verpakkingsdiameter:18
Verpakkingshoogte:18
Inclusief pomp:Ja
Isolatiewaarde:-17
Afmeting pakmaat:30 X 18
Slaapmat type:Synthetisch
Vulling (slapen):Synthetisch
Zelfopblaasbaar:Nee

Omschrijving

De Synmat Duo LW van Exped is een comfortabele tweepersoons slaapmat met synthetische vulling die zeer compact kan worden ingepakt.Door de mat de vorm van je lichaam te geven, wordt er materiaal bespaart en dus gewicht. Ideaal voor Ultralite tenten waarbij de binnentent vaak taps toeloopt en bij het voeteneinde dus minder ruimte heeft. Nu bedekt één mat de gehele binnentent.De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat. De buitenste banen zijn wat hoger uitgevoerd, zodat je stabiel ligt en minder kans hebt om van je matje te rollen. De mat bestaat uit twee compartimenten, zodat je minder last hebt van wiebelen.Oppompen gaat gemakkelijk met de meegeleverde pompzak.De Synmat wordt veel gebruikt door fietsers en backpackers.

Video