Naar boven

Exped Synmat Hl Duo M Slaapmat

De Synmat HL Duo M van Exped is de eerste tweepersoons luchtmatras gevuld met een synthetische vulling. HL staat voor “Hyperlite”, dus wat je kan verwachten is een super licht matje. Het mummy model van de mat werkt hier verder aan mee. Hierdoor is de mat nog lichter en kleiner.
De Synmat hyperlite Duo M is ideaal voor lichtgewicht tenten die taps toelopen, waardoor er bij het voeteneinde minder ruimte overblijft. De mat is zeer stabiel door de I-schotten, je merkt hierdoor nauwelijks dat de ander omdraait. Daarnaast bestaat de mat uit twee compartimenten, zodat je minder last hebt van wiebelen. Beide compartimenten hebben hun eigen ventiel. Het ventiel wordt zowel voor opblazen als leeglopen gebruikt. Gelukkig is het ventiel voorzien van terugslagklepje (hierdoor blijft de zojuist gepompte lucht in het matras).
De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat. De buitenste banen zijn wat hoger uitgevoerd, zodat je stabiel ligt en minder kans hebt om van je matje te rollen.
Al om al een zeer licht matje voor twee personen met isolatie.
• Hyperlicht
• 2-persoons
• Geïsoleerd (tot -3)
• Wordt geleverd met Schnozzel bag (incl. pomp)
Deel dit artikel
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Same day delivery met  Hurby in regio Haarlem
  • Ophalen in de winkel mogelijk (click & collect)
  • 14 dagen bedenktijd
  • Ouderwets goede service
     
Art.nr:
E7769557
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:E7769557
Merk:Exped
Kleur:Oranje
Aantal personen:2
Breedte:105
Bruto gewicht:0,83
Hoogte:7
Lengte:183
Maat:Medium
Materiaal:Polyester
Netto gewicht:0,83
Verpakkingsbreedte:20
Verpakkingsdiameter:14
Verpakkingshoogte:14
Inclusief pomp:Ja
Isolatiewaarde:-3
Afmeting pakmaat:20 X 14
Slaapmat type:Synthetisch
Vulling (slapen):Synthetisch
Zelfopblaasbaar:Nee

Omschrijving

De Synmat HL Duo M van Exped is de eerste tweepersoons luchtmatras gevuld met een synthetische vulling. Door zijn twee-persoons mummy vorm is deze mat lichter en compacter gemaakt.Door de mat de vorm van je lichaam te geven, wordt er materiaal bespaart en dus gewicht. Ideaal voor Ultralite tenten waarbij de binnentent vaak taps toeloopt en bij het voeteneinde dus minder ruimte heeft. Nu bedekt één mat de gehele binnentent.De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat. De buitenste banen zijn wat hoger uitgevoerd, zodat je stabiel ligt en minder kans hebt om van je matje te rollen. De mat bestaat uit twee compartimenten, zodat je minder last hebt van wiebelen.De mat is voorzien van twee platte ventielen. Zo kan het tentdoek niet beschadigen. Elk ventiel wordt zowel gebruikt voor het opblazen als leeg laten lopen. Dit betekent niet dat het opblazen lastig gaat, de lucht blijft erin door een terugslagklepje. Bij het leeg laten lopen, steek je een stokje in het ventiel om terugslagklepje te openen.Deze twee-persoons mat is ook compact en licht genoeg om te gebruiken voor éen persoon.