Naar boven

Lowe Alpine Aeon Nd16 Dagtourrugzak Dames

Lagoon Blue
Art.nr:
FTE-66
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:FTE-66B-16
Merk:Lowe Alpine
Kleur:Lagoon Blue
Geslacht:Dames
Inhoud:16
Frame met ventilatie:Ja
Handbagage maat:Ja
Watersysteem voorziening:Ja

Omschrijving

ND duidt Lowe Alpine de 'vrouwelijke specifieke Fit.'

Als het droog is, ben je boulderen. Als het nat is, loopt u. Al liep? Vervolgens rijden! De Aeon 18 rugzak is de enige daypack die u nodig hebt. Een breed zip-ingang en een capaciteit van 16L maakt deze multi-activiteiten-pack ideaal voor snelle, leuke dagen in de bergen.

Deze veelzijdige pack is geconstrueerd met lichte maar duurzame slijtvaste nylon, en gecoat in Lowe Alpine van unieke, duurzame TriShield® coating. Op een lange dag dreigt LocationFree te krijgen liet in het vuil of geschraapt op rots; De Aeon ND16 kun je de stoten. Er is ruim voldoende opslagcapaciteit recht waar je het nodig hebt; een groot front stretch stash zak is ideaal voor een gids of een extra laag. Een zak van de binnenlandse veiligheid houdt de essentie veilig, en de handbereik stretch kant en hipbelt zakken bedoel dat je kunt grijpen kaarten, snacks, of alles wat die je voor onderweg wilt. The MultiLock™ systeem maakt de Aeon een ware-allrounder, hechten ijs assen, alle stijlen van helm en walking stokken met gemak.

Onze revolutionaire Flexion™ Schouderbeugel is ultra dun. Het is opgebouwd uit een lichtgewicht, micro-stretch materiaal. Dit unieke ontwerp laat het harnas aan contour perfect aan je lichaam, de belasting van de pack gelijkmatig te verspreiden.

The AirContour™ systeem is eenvoudig, licht en eenvoudig aan te passen. Met behulp van een haak en lus deelvenster kunt u nauwkeurige terug lengte aanpassingen om de perfecte pasvorm. Anatomisch gevormd, en met een voorgevormde achterpaneel te maximaliseren luchtstroom en comfort, de Aeon ND16