Naar boven

Lowe Alpine Aeon 27 Dagtourrugzak

Anthracite
Art.nr:
FTE-64
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:FTE-64-AU-27
Merk:Lowe Alpine
Kleur:Anthracite
Geslacht:Unisex
Inhoud:27
Handbagage maat:Ja
Watersysteem voorziening:Ja

Omschrijving

Misschien wel onze favoriet ooit maken. Een breed zip-vermelding maakt toegang tot uw efficiënte vistuig, en de 27L capaciteit is ideaal voor die behoefte hebben aan een 'one pack doet alle oplossing'. Snelle en lichte overnighters? Geen probleem. Trad klimmen? De Aeon past een rack en touw met gemak. Vier-seizoen wandel- en lichtgewicht alpinisme? We gaan!

Deze stijlvolle pack is vervaardigd met een lichtgewicht maar toch duurzame slijtvaste nylon, gecoat in Lowe Alpine de unieke TriShield® die verder verhoogt de duurzaamheid en scheurweerstand. Wanneer u snel verplaatst, u wilt uw kit recht waar je het nodig hebt, en met ruim voldoende opslagcapaciteit en gemakkelijk toegangsvermelding zip die de Aeon 27 alles betekent is perfect geplaatst. De grote voorste stretch stash zak is ideaal voor een gids of extra laag, terwijl een binnenlandse veiligheid zak de essentie veilig houdt. Een eenvoudig zip top toegangsvermelding top Voorvak en handbereik stretch kant en hipbelt zakken betekent die u grijpen kunt kaarten, snacks, of alles wat die je voor onderweg wilt. Hydratatie compatibel, en met functies aan welke activiteit u kiest, met inbegrip van The MultiLock™ systeem voor de bevestiging van alle stijlen van helm, Polen en assen.

Onze revolutionaire Flexion™ Schouderbeugel is ultra dun. Het is opgebouwd uit een lichtgewicht, micro-stretch materiaal. Dit unieke ontwerp laat het harnas aan contour perfect aan je lichaam, de belasting van de pack gelijkmatig te verspreiden.

The AirContour™ systeem is eenvoudig, licht en eenvoudig aan te passen. Met behulp van een haak en lus deelvenster y