Naar boven

Lowe Alpine Aeon 18 Dagtourrugzak

Azure
Art.nr:
FTE-62
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:FTE-62-AZ-18
Merk:Lowe Alpine
Kleur:Azure
Geslacht:Unisex
Inhoud:18
Frame met ventilatie:Ja
Handbagage maat:Ja
Watersysteem voorziening:Ja

Omschrijving

Als het droog is, ben je boulderen. Als het nat is, loopt u. Al liep? Vervolgens rijden! De Aeon 18 is de enige daypack die u nodig hebt. Een breed zip-ingang en een 18L capaciteit maakt deze multi-activiteiten-pack ideaal voor snelle, leuke dagen in de bergen.

Deze veelzijdige pack is geconstrueerd met lichte maar duurzame slijtvaste nylon, en gecoat in Lowe Alpine van unieke, duurzame TriShield® coating. Op een lange dag, LocationFree dreigt te krijgen liet in het vuil of geschraapt op rots - The Aeon 18 kan het nemen van de stoten. Er is ruim voldoende opslagcapaciteit recht waar je het nodig hebt; een groot front stretch stash zak is ideaal voor een gids of een extra laag. Een zak van de binnenlandse veiligheid houdt de essentie veilig, en de handbereik stretch kant en hipbelt zakken bedoel dat je kunt grijpen kaarten, snacks, of alles wat die je voor onderweg wilt. The MultiLock™ systeem maakt de Aeon een ware-allrounder, hechten ijs assen, alle stijlen van helm en walking stokken met gemak.

Onze revolutionaire Flexion™ Schouderbeugel is ultra dun, het is opgebouwd uit een lichtgewicht, micro-stretch materiaal. Dit unieke ontwerp laat het harnas aan contour perfect aan je lichaam, de belasting van de pack gelijkmatig te verspreiden.

The AirContour™ systeem is eenvoudig, licht en eenvoudig aan te passen. Met behulp van een haak en lus deelvenster kunt u nauwkeurige terug lengte aanpassingen om de perfecte pasvorm. Anatomisch gevormde, en met een voorgevormde achterwand te maximaliseren luchtstroom en comfort, de Aeon 18 geeft een ondersteunende en testing dragen, zelfs wanneer volledig geladen